26 august 2019

DO YOUR ART



A trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe blog, 7 luni mai exact. Am avut nevoie de o pauza, pentru ca directia in care mergea blogul nu ma mai reprezenta. Inca iubesc moda si tot ce tine de subiectul asta, dar am decis sa duc proiectul asta in alta directie, mai exact spre fotografie. 
Ca blogger de moda, toata atentia era pe haine, bijuterii, accesorii, lucruri care inca ma atrag, dar care acum mi se par putin superficiale. Procesul meu creativ nu era foarte... creativ: imbracat frumos, machiaj perfect, tras 100+ cadre intr-o locatie oarecare, editat rapid 10 fotografii si postat pe blog. 
Am oscilat intre a lua o pauza si a sterge definitiv blogul, decizia finala fiind sa ma rup putin de locul asta. 
In ultimele luni am realizat ca nu ai nevoie de un aparat foto profesional, de haine scumpe sau locatii pretentioase, ci doar de imaginatie ca sa iti creezi propria arta..

Un alt motiv pentru care am decis sa iau o pauza a fost si nebunia asta cu "influencerii" din social media, urasc acest cuvant, parca prea superficial pentru tot ce e in spatele unui blogger, dar acum a devenit o adevarata vanatoare de vrajitoare.

Am scris cateva cuvinte aici ca sa intelegeti absenta mea. In lunile urmatoare, blogul va suferi schimbari majore, de la layout pana la nume, toate vor fi diferite.

Pana atunci insa, va las cu fotografiile astea facute cu telefonul intr-un loft in Napoli, gasit pe AirBnB, in care am purtat doar o rochie gasita la reduceri in Primark. 

See you later!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Can't wait to read your lovely comments!