24 iunie 2014

REVIEW: GET THE LONDON LOOK!

Zilele trecute am fost in vizita la showroom-ul Senso Days din Calea 13 septembrie si m-am intors cu trei cosmetice carora azi le voi face un review. Initial am vrut sa fac trei review-uri separate, dar cum timpul nu-mi permite, am decis sa le includ pe toate in unul singur. 


RIMMEL LONDON RENEW AND LIFT WAKE ME UP FOUNDATION
200
SOFT BEIGE

Dupa cum stiti dintr-un review anterior, din cauza unor pistrui enervanti, fondul de ten este cel mai bun prieten al meu. Asa ca am fost foarte incantata sa incerc acest fond de ten. Despre produsele RIMMEL LONDON am avut mereu numai cuvinte de lauda, primul produs incercat fiind pudra STAY MATTE. 
Fondul de ten RIMMEL LONDON RENEW AND LIFT WAKE ME UP are o textura cremoasa spre lichida, se aplica extrem de usor cu o pensula special si rezista mult timp pe fata. Are o acoperie medie spre mare, dar asta depinde si daca aveti un ten cu probleme. Avand doar pistrui, a acoperit tot cu un strat subtire. 
PRET: 38,69 lei
Il puteti achizitiona de AICI.

RIMMEL LONDON SCANDALEYES MASCARA
BLACK
001

Rimelul RIMMEL LONDON SCANDALEYES m-a pus pe ganduri atunci cand am vazut peria. Prima impresie a fost ca o sa-mi incarce genele si ca o sa arate urat, dar spre surprinderea mea, nu a fost chiar asa. Intr-adevar, dupa aplicare genele par mai groase si mai dese, dar aspectul este unul natural.
Pret: 21,58 lei
Il puteti achizitiona de AICI.

RIMMEL LONDON LASTING FINISH LIPSTICK
240
UNDRESSED

Cu rujurile nu am foarte multa experienta deoarece le evit, nu-mi plac, mi se pare ca ma fac sa arat ciudat. Insa rujul asta are o nuanta atat de finuta si naturala, incat nu i-am putut rezista. Nu este foarte rezistent la trasfer, dar imi place ca nu e lipicios. L-am purtat in poza de mai jos si mi se pare ca e foarte discret, ba chiar se asorteaza cu parul meu.
Pret: 21,12 lei
Il puteti achizitiona de AICI.

Sper sa va fie de folos review-ul meu, iar daca aveti alte intrebari, mi le puteti lasa in comentarii si va voi raspunde in cel mai scurt timp! Kisses!

18 comentarii:

  1. Ce ma bucur ca ai pus si tu in sfarsit mana pe Wake Me Up :D. Eu il ador si-i sunt fidela de peste un an, isi merita toti banii. Si imi place culoarea rujului, te prinde foarte bine. Fa-ti curaj si incearca si alte nuante, eventual la fel de discrete, ca sa te obisnuiesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoa se vede fondul de ten <3

    RăspundețiȘtergere
  3. tocmai ce am achizitionat un jur de la rimmel, o culoare nude foarte simpatica. fondul de ten nu imi place iar rimelul, am unul singur pe care il folosesc de cativa ani si de care sunt foarte multumita si sincer, mi-e teama sa incerc altul...

    RăspundețiȘtergere
  4. scurt si la obiect , fondul de ten il am si eu .i-am facut si un review mai detaliat http://deyutza87.blogspot.ro/2014/05/review-fond-de-ten-wake-me-up-rimmel.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina Barbieru25 iun. 2014, 07:02:00

    E superba nuanta rujului!!! Tu esti foarte frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. asta a fost singurul fond de ten pe care l-am folosit si eu :)) de vreo 3 ori intr-un an..
    Eu am o nuanta mult mai inchisa si stridenta a rujului din aceasta colectie si sunt foarte multumita de el, chiar e rezistent :X

    RăspundețiȘtergere
  7. fondul de ten ma atrage si pe mine :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa te bucuri de produse si sa le folosesti cu drag.Pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  9. Minunat te prinde acea nuanţă de ruj! ♥

    RăspundețiȘtergere
  10. Fondul de ten l-am folosit si eu de cateva ori,dar de fiecare data imi dadea impresia ca are particule stralucitoare si ca fata mea va fi ca un glob disco! La tine insa arata foarte ok, natural si cred ca l-as mai incerca,doar asa, de dragul faptului ca intr-adevar, are o acoperire mare.

    RăspundețiȘtergere
  11. <3 1: ai niste ochi superbi!!!
    2: nu stiam ca e atat de bun fondul acesta de ten si recunosc ca si eu sunt inca in cautarea fondului de ten bun la pret dar sa fie si calitativ.
    3: e superb rujul dar pe buze se vede foarte deschis fata de fotografia in care il prezinti. Oricum imi place cum iti sta cu el :D <3

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce nuanta frumoasa are rujul ! Si te prinde tare bine :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce poze frumoase ai facut, mai mare dragul sa te uiti la ele ! :) Imi place look-ul tau:).

    RăspundețiȘtergere
  14. Ador nuanța rujului, chiar îl iau și eu pe ăsta. Iar despre fondul de ten, mă mai gândesc , dar sunt aproape convinsă să îl iau.

    RăspundețiȘtergere
  15. Fond de ten nu folosesc prea des si deocamdata am Infaillible de la L'oreal, e ok, dar se cam transfera si auzisem lucruri bune despre Revlon... probabil am sa-l incerc... dar cum sa vrei sa ascunzi pistruii? :( Si eu am pistrui, dar sunt adorabili in felul lor... eu zic sa nu te feresti sa-i arati :P
    Am si eu mascara Scandal Eyes, rockin' curves si ma impac bine cu el, e chiar fain! Desi inainte foloseam de mult timp Maybelline Colossal si eram super incantata, m-am plictisit si am zis sa incerc altceva... nu regret :)
    Sa le folosesti cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere
  16. am avut si eu fondul de ten insa nu era pt mine :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Tre` sa pun mana si eu pe Wake me up, prea il laudati toate. Imi place tare si rujul, e delicat. Magazinul online Senso Days mi-a dat seara peste cap, de o ora tot ma uit la produse <3

    RăspundețiȘtergere

Can't wait to read your lovely comments!