15 decembrie 2013

Red doesn't always mean stop

Hey, girls!
This month was full of shopping, christmassy stuff and school for me. I've ordered these litas a while ago from lovelyshoes.net and they just came home to their mommy. They are amazing! Good qualitty and great color. I got another pair of boots and a clutch from them, but you'll see more soon. Visit them for more awesomeness! You can't leave their website without gettin something!

Luna asta a fost plina de cumparaturi, chestii de craciun si scoala. Mi-am comandat ghetutele astea acum ceva timp de pe lovelyshoes.net si abia au ajuns acasa la mamica lor. Sunt perfecte! Calitate buna si o culoare frumoasa. Mi-am mai comandat de la ei o pereche de cizme si un plic, dar o sa vedeti mai multe in curand. Un alt lucru nou este bluza mea. Am comandat-o de pe DressDana, impreuna cu o fusta si o curea. DressDana este un site unde puteti gasi trei feluri de produse: de tip outlet (colectii noi si vechi), produse ce au mici defecte, de la diferite brand-uri cunoscute si produse fabricate in Romania. Veti gasi hainute frumoase pentru orice buzunar. Puteti vizita si pagina de facebook a site-ului AICI. Si in final, caciula mea de iarna, pe care am cumparat-o de la Kenvelo. Nici n-am iesit bine din magazin, ca am si inceput s-o port. E super calduroasa!

OUTFIT:
Bershka Jeans
DressDana Shirt
Kurtmann.ro Cardigan
Jewellery Box Necklace
H&M Ring
Kenvelo Beanie
Local store Bag
ZeroUV Sunglasses
Here is the text:
Romwe Xmas big sale!
Up to 80% off! Whole week!
Biggest discount! Most styles ever!
Date:  12/17/2013  -12/23/2013

30 de comentarii:

  1. Superbă! ♥
    Ce-mi plac botinele, atât ca şi culoare, cât şi modelul lor e unul deosebit ♥.
    Cardiganul e deja admirat din postările anterioare, o piesă tare frumoasă şi versatilă, la fel şi bluziţa, dar nici geanta nu-i deloc mai prejos ♥.

    RăspundețiȘtergere
  2. Botinele alea sunt superbe! Imi place geanta mult de tot <3 Cat de mult ti s-a deschis parul, mai are putin si ajunge la blond :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mult imi place cardiganul asta, pare asa gros si moale... si are o culoare perfecta!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Botinele si geanta..........❤❤❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
  5. Botinele si geanta..........❤❤❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
  6. botineleeeeeeeeeeeeeee plac ... si am si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat de frumos e cardiganul si culoarea acestuia!!

    Si trebuie sa mentionez ca imi place la nebunie nuanta pe care o ai la par!!!

    Te imbratisez cu drag!Xx

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna! Te rog mult, daca ai putea sa-mi spui cate ceva legat de comandarea de pe situl - lovelyshoes.net. M-ar interesa sa aflu daca ai mai platit pentru colet ceva taxe la posta vamala (in plus fata de pretul de pe site).
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chestia cu taxele vamale depinde de la oras la oras. In Bucuresti ajunge la posta normala sau curier si in restul tarii vine la vamal. Depinde ce valoare este trecuta pe colet si cat de treaba sunt persoanele de la vama, au fost cazuri cand am platit si cazuri ca nu am platit. Sper sa te ajute informatia.

      Ștergere
    2. Abia acum am vazut mesajul tau, dar cred ca te-a lamurit Anca :P

      Ștergere
  9. Cardiganul este foarte frumos, il admir in fiecare postare de a ta :) Botinele sunt superbe, culoare si modelul. Toate se potrivesc atat de bine in tinuta ta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Super tinuta, imi place mult cardiganul asta, pare atat de calduros!

    RăspundețiȘtergere

Can't wait to read your lovely comments!