25 martie 2018

THE BLAZER ADDICT


RO: Chiar dacă am postat din ce în ce mai rar pe blog, în ultimul an am reușit să-mi reconstruiesc garderoba. Spuneam acum 2 ani că m-am mutat în Dublin cu un ghiozdan și-un troller în care aveam strictul necesar, lucru care m-a împiedicat să mai scriu pe blog atât de des cum o făceam înainte, având cu mine doar câteva perechi de blugi, o haină de iarnă, niște tricouri și vreo doua hanorace.
Dar acum lucrurile stau puțin diferit. Lăsând la o parte faptul că am la 5 minute de mine 2 magazine Primark și 2 străzi dedicate cumpărăturilor, Dublinul este un oraș plin de magazine vintage și second hand. Știu, nu sunt pe placul tuturor, dar eu ador să cotrobăi printre haine în căutare de comori ascunse. 
Un alt lucru pe care l-am făcut în ultimii doi ani a fost să călătoresc mai mult, ajungând astfel prin locuri unde magazinele second hand sunt pline de haine frumoase la prețuri accesibile. Așa am ajuns să intru în posesia sacoului din postarea asta. După ce-am trecut prin Franța și Belgia, am ajuns în Haarlem, Olanda, un oraș în care cerceii vintage cu clips au magazine speciale, dar mai multe despre subiectul ăsta voi scrie într-un alt articol, pentru că m-aș întinde la povești până mâine. După ce-am cumpărat tot ce era de cumpărat din Haarlem, am dat o fugă până în Amsterdam, unde am găsit sacoul ăsta Joseph Ribkoff la numai 17 euro. E într-o culoare superbă căreia fotografiile nu-i fac dreptate, cu niște detalii aurii splendide, dintr-un material cum nu am mai întâlnit. Dragoste la prima vedere!

EN:  After moving to Dublin with only a few things in my luggage, I now finally have a new wardrobe. It took some time to get here, but I am now happy to say that I have a pretty large collection of shoes and clothes. (As a good friend of mine once said: "Raluca, you have no self control when it comes to shopping...").  
A large part of my wardrobe consists in things found in second hand and vintage shops. And I know some of you don't like them, but you never know what you'll find there. 
The blazer I am wearing today is a gorgeous Joseph Ribkoff vintage piece, found in a vintage shop in Amsterdam for only 17 euro. It was love at first sight!
BLAZER/SACOU: JOSEPH RIBKOFF (VINTAGE) | JEANS/BLUGI: FOREVER21 | SHOES/PANTOFI: PRIMARK : EARRINGS/CERCEI: VINTAGE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Can't wait to read your lovely comments!