25 aprilie 2017

LADY IN REDHello, ladies!
I am so ready for summer, you have no idea! And what better way to get in the warm weather mood, than with a gorgeous red dress.
I don't even know how to start describing this dress: the color is a bright red, the fabric is thick and sturdy, you can see right away that the quality is extremely good, the shape of the dress fit me perfectly, like it was custom made for my body and, the detail that i love the most, the dress is full of embroidered roses. As a finishing touch, it also has a belt in the waist, to accentuate that area even more.
The dress is from Metisu, an amazing online shop full of romantic, feminine items.

Aștept atât de mult vara și vremea caldă, nici nu vă puteți imagina! Și am decis să forțez puțin situația cu o rochie roșie.
Trebuie să recunosc, am ieșit puțin din zona mea de confort casual, dar a fost dragoste la prima vedere. Nici nu știu de unde să încep să o descriu: nuanța de roșu este una intensă, materialul este grosuț și destul de fix, îți poți da seama de la prima vedere că este de calitate, croiala este perfectă, iar detaliu pe care îl iubesc cel mai mult este broderia de pe material în forma de trandafiri. Ca un detaliu final, are și o curea decorativă în talie, ce pune și mai mult accent pe acea zona. 
Rochia a fost comandată de pe site-ul Metisu, un magazin online plin de haine romantice și feminine.
Am înghețat puțin când am făcut pozele astea, dar a meritat!

DRESS: METISU | SHOES & BAG: PRIMARK

Un comentariu:

  1. Heeeeei esti superba <3 Iar rochia iti vine minunat, parca nu te mai recunosc :)

    Miss u xoxo

    RăspundețiȘtergere

Can't wait to read your lovely comments!