14 martie 2016

THERE'S SOMETHING ABOUT THIS CITY...



Hey, ladies!
De cand am ajuns in orasul asta, am avut sentimentul ala de "acasa". Nu pentru ca stiam unde sunt (am fost total dezorientata in ultimele doua saptamani), ci pentru ca are aerul ala primitor, calduros.
Asa ca zilele trecute mi-am facut curaj si am iesit singura la o plimbare. Asa, fara net, fara social media, doar cu ghiozdanul in spate si castile pe cap. #yolo
Cand esti intr-un loc nou, ai initial sentimentul ca tot ce se intampla in jurul tau te copleseste, ca e prea mult, dar in acelasi timp simti si entuziasmul de a descoperi.
As vrea sa spun, in primul rand, ca irlandezii sunt extreme de prietenosi.
*Irish people, if you read this, know that you are awesome :D*
Daca in Germania abia ti se raspunde cand simt ca esti strain, aici am avut o intreaga conversatie cu tipa de la cafeneaua din colt despre sapca mea cu urechiuse. De acolo am plecat usor spre centrul orasului, care va deveni curand locul meu preferat. Nu pentru ca sunt multe magazine si-ti plange portofelul la fiecare vitrina (clar n-o sa sfarsesc sufocata de haine. nu, nu.), ci pentru ca sunt o multime de cafenele care-mi satisfac obsesia pentru cafea si prajituri. Daca la prima vedere m-a intimidat multimea de oameni si nu stiam incotro sa merg, m-am simtit mai bine cand am auzit un Darth Vader cantand la clape tot felul de theme songs din jocuri (video aici). Apoi m-am ratacit, de doua ori chiar. Norocul meu ca pe aici gasesti free Wi-Fi peste tot in caz de urgente (cam pana aici mi-a fost cu my no internet day) si am gasit drumul spre casa.
P.S.: Acum am inceput o noua aventura - sa descopar cat mai multe cafenele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Can't wait to read your lovely comments!