8 februarie 2015

THE GOLDEN LINE

Dupa o saptamana incarcata la job, a venit timpul pentru un nou articol. Toata saptamana am asteptat cu nerabdare sa ies alaturi de fotograful meu preferat, Catalina, la o cafea si la o sedinta foto. Si iata rezultatul aici!

Incep prin a va spune cateva cuvinte despre dresuri. Totul a pornit de la o preche de botine pe care le-am achizitionat impulsiv, fara sa ma gandesc prea mult la restul tinutei, si m-am trezit ca nu prea am cu ce sa le asortez. Asa ca am cautat repede o fusta, un plover si mi-am dat seama ca imi lipseste ceva... Asa am gasit magazinul online TIGHTS.RO

Tights.ro este un magazin online de dresuri si colanti cu specific local (livreaza exclusiv pentru Bucuresti) care pune accent atat pe diveristatea in culori si modele, cat si pe calitatea materialelor. Acesta aduce stil si inspiratie in street fashion-ul din Bucuresti prin modele colorate si texturi pretioase.
In acest magazin online, la categoria "Guest product", sunt promovate articole vestimentare produse in Romania si nu numai, haine in voga, ce pot fi accesorizate cu usurinta cu multe dintre perechile de colanti prezentate pe tights.ro.

Botinele in jurul carora s-a format aceasta tinuta sunt achizitionate de pe pinkbasis.com, iar tot acolo am gasit si frumusetea asta de geanta!

Enjoy!
OUTFIT:
TIGHTS.RO TIGHTS / DRESURI
PINKBASIS.COM BOOTIES / BOTINE
PINKBASIS.COM BAG / GEANTA
KURTMANN.RO SWEATER / PLOVER
FRONTROWSHOP.COM SKIRT / FUSTA
NEW YORKER SCARF / ESARFA

7 comentarii:

  1. Botinele sunt atat de frumoase!!!!
    ( nu-ti mai ascunde fata!! :)) )

    RăspundețiȘtergere
  2. Ulala my dear, arati spectaculos! Stii cat imi place dresul dar si botinele sunt FE-NO-ME-NA-LE!
    Kisses <3

    RăspundețiȘtergere
  3. aww <3 esti tare pretty :* iar esarfa aia e suuper cute <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase botinele, criminale as spune la ce toc inalt au ;)) Te pup, Ralu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Superba tinuta ta, colantii sunt exceptionali!

    RăspundețiȘtergere
  6. fain dressul , faine botinele ,,prea inalte pentru mine ..dar faine

    RăspundețiȘtergere
  7. Dresul e foarte tare, imi place cum se vede la spate! Fusta asta a ta este una din preferatele mele! Dar, mamica, cum ai putut sa mergi pe minunatiile alea ? :))

    RăspundețiȘtergere

Can't wait to read your lovely comments!