1 ianuarie 2015

GOODBYE, 2014!



M-am trezit cu gandul la cafea. Va scriu din bucatarie, pentru ca nu ma mai pot desparti de cafetiera in dimineata asta. 
Azi va scriu cateva randuri din suflet, un articol ce nu contine o tinuta, asa cum v-am obisnuit, ci experiente si oameni frumosi. 2014 a fost un an dulce-amarui; am pierdut doua persoane apropiate, dar am si cunoscut oameni minunati.

Am alcatuit o lista cu cele mai importante, dar si cele mai frumoase evenimente din anul ce-a trecut.

  • Am luat licenta si am terminat facultatea. Asta cred ca e cel mai important eveniment. Dar ceea ce l-a facut special a fost ca am avut alaturi persoane dragi.
  • Am luat permisul de conducere. Clar trebuie pus pe locul doi, mai ales ca am gasit permisul in ghetute de Sfantul Nicolae!
  • Am mers la primul eveniment de gaming, Dreamhack . Nu stiu cate dintre voi stiu lucrul asta, dar am o mica obsesie cu jocurile. Partea importanta a acestui eveniment a fost ca i-am cunoscut pe Codin si Ramona, sau Creative Monkeyz asa cum sunt cunoscuti. Am stat la rand ca un copil pentru a face o poza cu ei si sunt extrem de mandra ca i-am cunoscut. Sunt doi oameni frumosi!
  • Masuta de machiaj. Nu e chiar un eveniment important, dar este cea mai importanta piesa de mobilier din camera mea. La o adica, as putea dormi si pe jos, dar la masuta nu renunt!
  • Am avut cele mai frumoase proiecte si colaborari. Iar pentru anul 2015 proiectele se intind pe cateva pagini. Am decis ca blogul meu va trebui sa urce la un alt nivel, asa ca va asteapta cateva surprize!
  • Am petrecut clipe minunate alaturi de oameni dragi, iar intre mine si Catalina s-a legat o prietenie frumoasa, la care nu ma asteptam. 
Poate ca ati observat lipsa mea de pe blog inainte de Craciun, dar ultima perioada a anului a fost extrem de trista pentru mine. Nu voi vorbi despre asta, as vrea sa incep acest an cu ganduri pozitive si sa va urez un an nou plin de bucurii!

5 comentarii:

  1. Roxana Timocel1 ian. 2015, 13:43:00

    La multi ani!!
    Tot ce-ti propui sa se transpuna in realitate! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragă Raluca, îţi doresc din suflet să ai puterea de-a lăsa în urmă tot ce-i trist şi să te bucuri de tot ceea ce contează cu adevărat. An frumos, cu drag!
    La mulţi ani! ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow.. numai lucruri minunate..

    Esti minunata! Love this post!
    An minunat si La muuulti aniiiii!
    Dumnezeu sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ana-Maria Gurgu2 ian. 2015, 10:47:00

    Acest an 2015 sa fie exact asa cum ti-l doresti! Felicitari pentru anul ce a trecut, multe impliniri in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragutoooo! Ma bucur ca ne-am cunoscut si ca am legat asa o prietenie! Te pup!!

    RăspundețiȘtergere

Can't wait to read your lovely comments!