7 decembrie 2014

THE Rynna BeautyLicious EXPERIENCE

Cand mi-am vopsit parul prima oara, prin clasa a noua, am ales fara sa ezit roscatul. A fost dragoste la prima vedere si de atunci nu ne-am mai despartit. Lung, scurt, drept, ondulat, rosu sau roz, parul meu a trecut prin nenumarate schimbari de-a lungul anilor. Parul meu a fost mereu comoara mea, iar dupa experiente neplacute la saloane, am avut ceva retineri sa merg din nou la un specialist. Dar am zis sa mai incerc o data si asa am ajuns la salonul Rynna BeautyLicious.
Acolo l-am cunoscut pe Silviu, un maestru cand vine vorba de parul femeilor! I-am spus ca vreau un roscat nu prea inchis, dar nici prea deschis, nu prea rosu, dar nici prea sters... eh, exact asa cum spune orice femeie care are in minte o imagine exacta cu ceea ce vrea, dar nu o poate exprima in cuvinte. Silviu a spus "okay, roscat sa fie" si m-am lasat pe mana lui. 
A inceput prin a face niste combinatii de culori despre care eu nici nu stiam ca exista, a folosit mai multe nuante pentru ca radacinile mele castanii nu erau foarte dragute si a vopsit meticulos fiecare suvita in parte. 
Dupa tot rasfatul de la vopsit, am ajuns la partea cu spalatul, pe mainile lui Mohamed, care se ocupa si de pensat prin tehnica atei. Spalatul a durat 30 de minute, timp in care el a folosit niste tratamente+un masaj divin care  m-a relaxat si detasat de tot stresul cauzat de examenul teoretic pentru carnetul de conducere. Am uitat de orice grija pentru 30 de minute!
In final, am ajuns la uscat si coafat. Si aici am avut cea mai mare surpriza: dupa atatea schimbari, parul meu a suferit extrem de mult, dar cand Silviu a terminat de coafat, parca nu era parul meu! Extrem de lucios si fin la atingere, arata de milioane! 
O alta supriza am avut-o la cateva zile cand mi-am spalat parul iar cada mea nu arata ca si cand as fi omorat pe cineva acolo. Culoarea a curs extrem de putin pentru ca, totusi, e roscat, dar azi, dupa 3 spalari, arata la fel de bine ca in prima zi!

Toata nebunia asta a costat 120 de lei, ceea ce mi se pare foarte convenabil tinand cont ca in acest pret au fost incluse urmatoarele servicii: vopsit, spalat, tratament, uscat si coafat.
Ah si inca un aspect pozitiv al acestui salon sunt oamenii de acolo, care iti asculta dorintele, dar iti ofera si sfaturi utile, ceea ce pentru mine conteaza enorm!

La salon puteti ajunge foarte usor, este chiar langa parcul Cismigiu, mai exact pe Strada Schitu Magureanu nr.7 si ii puteti contacta si la numarul de telefon 0769 450 819 sau pe pagina de facebook Rynna BeautyLicious.

13 comentarii:

  1. Roxana Timocel7 dec. 2014, 17:24:00

    Ai o culoarea frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. iti sta foarte bine iar pretul este unul destul de mic :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      Sa stii ca ma asteptam la o suma care sa-mi dea pe spate portofelul, dar din fericire mi-au mai ramas bani si pentru cadouri de Craciun :D

      Ștergere
  3. Baby Sorina este o prietena de-a mea. Ce mica e lumea. Ma bucur ca te-ai simtit bine la salonul ei.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am simtit super, am avut cateva ore de rasfat acolo <3
      Te pup!

      Ștergere
  4. Imi place foarte mult nuanta parului <3

    RăspundețiȘtergere
  5. superba nuanta .. si eu vreau sa ma vopsesc zilele astea .. mi-am ales un burgundy ..roscat mai inchis ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      Ti-ar sta bine cu un roscat inchis, eu una nu ma simt bine daca nu e rosu ca un semafor :))

      Ștergere
  6. Foarte tare culoare. Iar pretul foarte prietenos. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum ti-am zis si pe fb, esti superbaaaaaaaa!! Ador culoare, esti minunata <3 :*

    RăspundețiȘtergere

Can't wait to read your lovely comments!