21 decembrie 2014

FASHION BLOGGERS NIGHT OUT | CHRISTMAS EDITION

Vineri seara am avut placerea de a participa la FASHION BLOGGERS NIGHT OUT,  un eveniment de socializare intre bloggeri, organizat de Julie - PINK WISH si fetele din spatele blogului ANOTHERSIDE OF ME, Dorina si Cristina. Acest eveniment face parte din proiectul PINK TOUCH MEDIA, proiect pus la cale de trei fete superbe, talentate si cu o imaginatie nemarginita. 

Am ajuns la 360 HUB, un nou spatiu destinat evenimentelor private din Bucuresti, si din momentul in care am intrat am vazut-o pe Julie cum alearga prin incapere, purtant in tinuta ei si o fusta lunga si roz din tulle. Ii puteai citi emotia in ochi!

Seara a inceput printr-o prezentare fascinata a colectiei "My Juliette", ce-i apartine Roxanei Sanda. Nuante de roz, tulle si atmosfera de poveste, toate prezentate de niste fete absolut minunate!

Apoi am avut placerea sa o cunosc pe Elena Sandor, pe care o puteti gasi pe blogul EILEEN'S CUISINE. Ne-a povestit despre cum e viata de blogger din Londra si a impartasit cu noi cateva din experientele ei.

Gustarile au fost asigurate de MARIE'S CUISINETTE, nimeni alta decat mama lui Julie, un om frumos ce ne-a pregatit mancare delicioasa in care a pus si cativa stropi de iubire!

Seara s-a incheiat cu niste cadouri frumoase, la care nu ma asteptam si pe care am fost extrem de surprinsa sa le primesc.

In final, as vrea sa le felicit pe fetele din spatele acestei intalniri. Le cunosc de aproape doi  ani si ma bucur enorm ca m-au invitat sa le fiu alaturi la acest important inceput de drum. 
Mai jos am pus o mica parte din pozele facute in acea seara, care sper sa va placa!
Credit foto: PINK WISH

6 comentarii:

  1. Frumos, imi place bluza ta!! Si bineinteles mi-au ramas gandurile la oglinda aia :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim frumos pentru postare, Raluca! Ai scris foarte frumos despre noi, iti multumim mult pentru cuvintele frumoase <3
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos sunt imbracate fetele care au oraganizat evenimentul!! <3
    Mi-au atras atentia si ghetele tale si geanta!

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost foarte dragut evenimentul si mi-a facut placere sa te cunosc. Pup!

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim mult de tot, Raluca, pentru cuvintele frumoase!
    Ne bucuram ca ai putut ajunge, ai fost o prezenta extrem de placuta, sper sa ne intalnim mai des de acum incolo.
    Te pupam! :*
    Sarbatori fericite! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Numai fete frumoase , una si una , atmosfera calda , primitoare , o seara de poveste

    RăspundețiȘtergere

Can't wait to read your lovely comments!