23 noiembrie 2014

SHOEBOX - CADOUL DIN CUTIA DE PANTOFI

Cand eram copil, asteptam mereu sa vina Craciunul, sa ma trezesc dimineata si sa cotrobai sub bradul frumos impodobit. Nu conta ce primeam, intotdeauna eram extrem de fericita, dar au trecut anii si acum ma intreb: ce as fi simtit daca sub brad nu ar fi fost nimic? Asta ma face sa apreciez toate eforturile parintilor mei. Pe atunci nu gandeam asa, nu stiam ca sunt copii care de Craciun nu primesc nimic, dar acum cand stiu asta, ma face sa ma bucur altfel de sarbatori. 
Inceput in 2007 ca o activitate de familie, constand in donarea de haine si jucarii catre copiii mai putin norocosi, proiectul ShoeBox a adunat pana in 2013 un numar impresionant de cutii: 30.669, de la romanii din 8 tari, 66 de orase si 107 centre de colectare. 
Ce inseamna ShoeBox? Se ia o cutie goala de pantofi, se umple cu haine, dulciuri sau jucarii si se impacheteaza frumos in hartie de cadou. Aceasta cutie se duce la unul dintre punctele de colectare de aici, ca mai apoi sa fie trimisa mai departe catre un copil pentru a-i face sarbatorile mai frumoase. 
Anul trecut am trimis si eu cateva cutii, ambalate frumos sub stricta supraveghere a lui Kimmy Softpaws, iar anul asta voi face la fel.

Mai multe detalii despre ShoeBox puteti gasi pe shoebox.ro sau pe pagina de Facebook.

4 comentarii:

  1. de cativa ani buni donez hainutele ramase de la fetita mea copiilor si nu doar de sarbatori ci de fiecare data cand am ocazia ,mai mult am avut o mamica foarte necajita ce abia nascuse si cum haine de bebelusi nu mai aveam am facut o scurta vizita la un second hand si am achizitionat de acolo aproape tot ce ai trebuia acelui bebelus si de fiecare data cand primesc ceva fie un premiu ,un simplu multumesc cred ca tarie ca dumnezeu imi da pentru ca si eu am dat ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos,imi place proiectul asta,anul trecut am daruit si eu o cutie si vreau sa o fac si anul acesta <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu daruiesc cu orice ocazie nu doar de sarbatori ... am intrat pe lista si am vazut ca sunt 2 centre ce colectare si la mine in oras. cu siguranta voi face si eu o donatie

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos de ajutor in propagare!

    RăspundețiȘtergere

Can't wait to read your lovely comments!