9 octombrie 2014

CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC

De cand am scris prima data pe blogul asta, acum doi ani, am inceput sa-mi cumpar haine, accesorii si incaltaminte intr-un mod nu foarte sanatos. Si nu, nu pentru ca ma dau banii afara din casa, ci pentru ca gasesc mereu chestii frumoase la preturi mici. E un dar si un blestem in acelasi timp!
Acum un an, pe vremea asta, am descoperit site-ul Kurtmann.ro. Imi aduc aminte ca dadusem un search pe Google pentru pulovere, parca. Am intrat pe site si atat mi-a trebuit! Am inceput cu cateva fuste, apoi pulovere, pantaloni, pantofi... pana sifonierul meu si-a dat demisia. 
Ce este Kurtmann.ro? Un magazin online de tip outlet. Aici gasiti marci renumite precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear si multe altele! Preturile sunt accesibile, livrarea este extrem de rapida si puteti face retur foarte usor. Majoritatea marimilor de potrivesc, nu mi s-a intamplat decat o data sa iau niste pantaloni masura mea si sa-mi fie mari, dar i-am returnat fara probleme. De regula transportul costa 14,90, iar daca faceti o comanda mai mare de 190 lei, transportul este gratuit. 
Nu stiu ce altceva sa va mai spun, decat ca va recomand acest site tocmai pentru ca pe mine nu m-au dezamagit niciodata. 
Mai jos puteti vedea cam ce am achizitionat de pe Kurtmann.ro in ultima perioada.
Enjoy!


4 comentarii:

  1. Adevarul e ca te ademenesc cu preturile cei de la kurtmann, da la mine tot e o problema cu marimile :P Mi-am luat si eu sandalele de la Zara si geanta de la Pull and Bear, dar pe negru.

    RăspundețiȘtergere
  2. 2 perechi de pantaloni de pe kurtmann au avut croiala cam aiurea, m-am lecuit de comandat pantaloni online :)) insa celelalte produse ma tenteaza, imi plac si gentile lor foarte mult <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu cateva produse de la Kurtmann si intradevar merita toti banii

    RăspundețiȘtergere
  4. Un fel de Kurtmann provoaca dependenta, ah :)))

    RăspundețiȘtergere

Can't wait to read your lovely comments!