6 august 2014

WHITE AND GOLD

I can't get enough of these golden sandals. I promise I won't wear them for some time. New in my closet: white ripped skinny jeans and a gorgeous bag. I wore a mix of white and shades of brown, and when I got home and saw the pictures, they reminded me of autumn, my favourite season. Enjoy!

Nu ma mai satur de sandalele astea aurii, dar promit ca n-o sa le mai port o perioada! Ceva nou in garderoba mea: blugi albi cu taieturi si o superba geanta maro, pe care o ador. Am purtat o tinuta in nuante de alb si maro, iar cand am ajuns acasa si am descarcat pozele m-au dus cu gandul la toamna, anotimpul meu preferat. 
Mi-am dorit o pereche de blugi albi mult timp, mi-am si achizitionat o pereche, dar mereu am avut impresia ca nu-mi sta bine imbracata cu ei. Nu stiu de ce. Asa ca acum doua zile, in timp ce rasfoiam site-ul KURTMANN.RO, am dat de blugii astia si am zis "Ai mei sunteti!". Apoi am gasit geanta si in mintea mea deja era un outfit complet. Si cam asta a iesit. Enjoy!

OUTFIT
KURTMANN.RO JEANS / BLUGI
KURTMANN.RO BAG / GEANTA
ZARA SHIRT / BLUZA
ROMWE SUNGLASSES / OCHELARI
RANDOM BRAND SANDALS / SANDALE
DESIGNS BY K, EXCLUSIVES.RO, BAD STYLE BRACELETS / BRATARI


12 comentarii:

  1. Tare frumos se impletesc nuantele calde ale tinutei cu parul tau vulcanic, in balans cu dalele rosiatice ale cadrului bine ales. Cu alte cuvinte, imi place totul! ; ) Kisses, G

    RăspundețiȘtergere
  2. geanta o ador si blugii sunt super <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place tinuta, astia cred ca sunt blugii pe care ii am si eu :D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde sunt babe buclele?! :)). Imi place cum iti sta si blugii sunt frumosi. Sa porti mai des.Pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragute sandalutele si merg asa de bine cu geanta, culorile se imbina perfect <3

    RăspundețiȘtergere

Can't wait to read your lovely comments!