26 august 2014

SUMMER CURLS



Cât timp am avut părul lung, puteam număra pe degete dăţile în care am avut părul ondulat. Era un chin să folosesc ondulatorul, iar cu placa îmi era imposibil, ar fi durat ore bune până aş fi obţinut rezultatul dorit. Dar de când mi-am tuns părul, nu mă mai pot desparţi de bucle. Sunt perfecte!
De-a lungul timpului am avut peste 10 plăci pentru întins părul, pentru că mereu apărea câte una noua şi voiam să o încerc. Ondulatoare am avut doar câteva, nu ştiu de ce, dar nu ne-am înţeles bine niciodata. 
Si pentru că am primit o grămadă de întrebări de la voi legate de cum îmi fac eu buclele astea aşa frumoase, am decis să scriu o postare despre asta.


În primul rând, folosesc o placă pentru păr foarte îngusta, ceea ce îmi permite să fac şi bucle lejere, dar şi bucle mai strânse. Ce aveţi de făcut? Prindeţi o şuvită de par, răsuciţi placa in direcţia în care vreţi să "curgă" buclele şi trageţi placa uşor în jos. Apoi le fixaţi cu puţin fixativ. Simplu, nu? Dacă sunteţi ca mine şi folosiţi placa foarte des, vă recomand ca inainte de utilizare să aplicaţi un ulei care să atenueze arderea părului, altfel părul vostru se va deteriora în timp.
Pentru că sunt într-o continuă căutare a plăcii perfecte, o să vă arăt şi ultima mea descoperire, dar şi recomandare.


Ce avem noi aici? 

De ce această placă? Pentru că:
  • este o placă Nanotitanium cu înveliş Sol-Gel, ceea ce înseamnă ca este foarte rezistentă la temperaturile ridicate şi are un coeficient excelent de alunecare, aşa că veţi realiza buclele perfecte cu un minim de efort iar părul vostru va avea foarte puţin de suferit;
  • cablul este rotativ şi are o lungime de 2.7 m, aşa că nu trebuie să invarti tu placa de câte ori se răsuceste cablul prea mult, cum ai face cu o placă obişnuită;
  • aşa cum vă spuneam mai sus, pentru a-ţi ondula părul cu o placă, e nevoie ca aceasta să fie cât mai îngustă, iar placa de mai sus are dimensiunile perfecte: 24 x 120 mm;
  • este extrem de usoară, având o greutate de doar 230 gr;
  • ajunge la o temperatură maximă de 230'C, ceea ce înseamnă că o poţi regla in funcţie de structura firului tău de păr.


Acestea fiind spuse, sper să vă fie de ajutor postarea mea şi sper că v-am răspuns la toate întrebările. Daca aveţi neclarităţi, îmi puteţi lăsa comentarii şi vă voi răspunde în cel mai scurt timp!
Kisses!

3 comentarii:

  1. Foarte frumoase buclele tale. Mie imi plac mai desfacute putin, de asta nu prea mi le fac cand am parul scurt, dar pana la urma le port destul de des in ultimul timp ;))

    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu pot sa-mi fac buclele cu placa,am parul prea lung :(
    https://milionlineblog.wordpress.com/2014/08/26/spune-mi-ce-floare-iti-place-si-iti-spun-cine-esti/#more-106

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador buclele si chiar te felicit ca ti-ai mai scurtat parul, iti sta suuuuper <3

    RăspundețiȘtergere

Can't wait to read your lovely comments!