4 iulie 2014

GLAMOUR SUMMER EXPERIENCE – POWER TO CHANGE


Dupa fiecare eveniment important din viata mea, am facut o schimbare. Cand am terminat liceul m-am tuns scurt, pentru ca am decis ca voi intra altfel in capitolul ce urmeaza in viata mea, iar acum, pentru ca am terminat facultatea, a venit randul pentru o alta schimbare. Asa ca am plecat in cautarea unui salon care sa ma ajute cu aceasta schimbare si am descoperit Glamour Salon Expert.

Glamour Salon Expert este un beauty house full service. Cu un spatiu generos si extrem de placut, acest salon este gazda pentru orice serviciu doriti in materie de infrumusetare. De la coafat, manichiura sau epilat pana la injectari cu botox, acid hialuronic si tratamente corporale cu orhidee si lipitori.
Locatia este Str. Tudor Stefan, nr. 57, Sector 1, Bucuresti si il puteti vizita oricand doriti intre orele 10:00-20:00. 

Glamour Salon Expert a pus la cale proiectul Glamour Summer Experience – Power to change al carui motto este You have the courage to change, we give you the power to do so!,  proiect in care participa cateva bloggerite impreuna cu cate o cititoare norocoasa. 
Ce inseamna asta? 
Ca voi petrece o dupa-amiaza speciala la Glamour Salon Expert alaturi de o cititoare, unde vom avea parte de rasfat si schimbari de look.

Reguli de participare:
Like paginii Glamour Salon Expert
Sa lasati un comentariu imi care sa-mi spuneti care este cea mai indrazneata schimbare de look pe care ati face-o si de ce.

Concursul incepe acum si pe va incheia pe data de 11.07.2014.
Schimbarea de look va avea loc in saptamana urmatoare concursului 18-25 iulie.
Sedinta de schimbare de look consta intr-o dupa amiaza de rasfat pentru editor/blogger si cititoarea aleasa.
Concursul este valabil doar pentru persoanele care locuiesc in Bucuresti sau care se pot deplasa in Bucuresti pentru schimbarea de look.
Succes si abia astep sa va citesc ideile!

#concursbeauty #schimbaredelook #concursglamour 

P.S.: Azi, 4 iulie, blackeyedstyle.com a implinit 2 ani :)
Happy birthday to us!

11 comentarii:

  1. La multi ani inainte!! x

    www.iheartblack.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Super concurs mi-ar placea sa pot avea aceasta ocazie sa o pot oferi fetitei mele care si ea termina facultatea si ar fi un cadou minunat si de care s-ar bucura enorm , mai ales ca aceasta schimbare de look vine dupa un examen de licenta sper sa-i pot oferi aceasta ocazie .
    La multi ani blogului si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. FB:Janeta Janet
    E-mail:janeta_20072001@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Happy Bloggiversary !!!!!!

    Cea mai indrazneata chestie pe care as face-o, ar fi sa imi vopsesc parul turcoaz, pentru ca ador culoarea asta si mereu m-am gandit cum mi-ar sta . Insa daca stau bine sa ma gandesc, cred ca as opta pentru un ombre cu blond si nuante de turcoaz.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani.
    As opta pentru un ombre frumos ::) cred ca mi s-ar potrivi de minune :)

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani :*

    Hmm...mereu m-am gandit cum mi-ar sta roscata :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Știu ca barbatii nu prea inteleg de ce noi, femeile, avem mereu nevoie de schimbari. Ba de look, ba prin casa, ba prin biblioteca, ba prin folderele de pe calculator, ba pe birou, ba prin garderoba. E pur și simplu in firea noastra sa vrem sa fim mereu noi cumva. Pentru ca e esențial pentru noi sa fim admirate și laudate și complimentate. Face bine, bine de tot la stima de sine. :) N-am mai facut o schimbare de mult timp (asta daca nu luam in considerare reorganizarea apartamentului). Nici la aspectul meu, nici în garderoba. dar pentru ca nu mai vreau sa mai trec fugitiv prin fata oglinzii si vreau sa mai zabovesc un pic acolo și sa ma bucur de ce vad. (Deh, o doza de narcisism intotdeauna am avut) mi-as schimba culoarea parului. :)) Ce culoare? Habar nu am! :)) Pe moment, ce imi vine in gand. Cred ca doar asta as mai putea schimba la parul meu :-/ Cel puțin mie nu mi se pare o schimbare mare. Hmmm daca as face aceasta schimbare, abia o sa astept sa vad reactiile sefei mele si a colegelor sau reactia a lor mei,prieteniilor mei care au cazut de pe scaun/au luat stalpii in brate de fiecare data cand mi-am facut o schimbare de look. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Vreau sa schimb culoarea parului si un nou look , deoarece am o noua silueta , am slabit 25 de kg in 5 lunis i vreau sa fiu wow...vreau sa trec de la saten la un blond cognac . am mai fost asa dar acum mult timp, de vreo 6 ani sunt asa saten inchis .

    RăspundețiȘtergere

Can't wait to read your lovely comments!