15 martie 2014

Essence gel nails at home kit

 Ieri am fost invitata de cei de la Essence la o intalnire pentru a discuta despre noul kit gel nails at home, iar astazi va voi prezenta pe scurt despre ce e vorba si ce contine acest chit. As vrea sa va spun mai intai ca acesta nu este un review, ci o prezentare, inca nu am incercat acest set si ca voi face si o descriere mai detaliata dupa ce il voi folosi. 

 Am primit spre testare kitul pentru unghii colorate, iar acesta contine:
cleanser
primer
peel off gel base
clear gel top coat
mini LED lamp

 Cleanser-ul este un pas esential in pregatirea si finisarea unghiilor cu gel. Acesta are rolul de a indeparta reziduurile, lucru ce garanteaza obtinerea unei baze ideale si a unui aspect stralucitor.

 Primer-ul este foarte important, deoarece el asigura fixarea urmatorului pas.

 Peel of gel base este baza ce se aplica dupa primer pentru a asigura rezistenta lacului si indepartarea acestuia cu usurinta. 

 Clear gel top coat este gelul care ofera luciul perfect unghiilor tale, indiferent de culoarea aleasa. Textura transparenta asigura un aspect stralucitor si rezistenta unghiilor. 

Mini LED lamp este o lampa mica, foarte practica, ce intareste gelul in doar 10 secunde. Aceasta este mica, poate fi bagata oricand in bagajul de calatorie si se conecteaza printr-un cablu USB la laptop.

 Asa cum spuneam, kitul prezentat de mine este cel pentru unghii colorate, compatibil cu orice lac de unghii Essence. Celalalt kit este cel pentru french, ce contine aceleasi produse, mai putin gelul de finisare, care este inlocuit cu gelul french gel top coat, ce are o culoare nude, naturala, penfecta pentru acest tip de manichiura.
Ce parere aveti despre acest kit? Mi se mi se pare extrem de interesant si de practic, il poti lua cu tine oriunde si poti avea o manichiura perfecta in cateva minute. Voi reveni cu un review in cel mai scurt timp.
Mai jos aveti mai multe imagini cu produsele Essence pe care le-am incercat la aceasta intalnire.

14 comentarii:

  1. mi se pare foarte interesant kitul..abia astept sa scri ce parere ai despre el ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. este foarte interesant, am mai vazut pe undeva. Astept review-ul tau , astept sa vad cum arata pe unghii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut pe net acest set, insa am vazut si review-uri unde spuneam ca nu e bun ca indiferent cum ai aplica nu rezista. Astept sa vad ce zici si tu despre el.

    RăspundețiȘtergere
  4. E chiar super acest kit si foarte practic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata foarte interesant acest kit si de abia astept sa aflu mai multe impresii de la tine! Lampa aceea LED e asa de draguta, parca e de jucarie. :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am auzit atatea pareri despre ele incat chiar sunt curioasa ce parere ai tu. Stiu ca vei fi sincera, de aceea daca este chiar bun, voi veni la tine, sa il testezi pe mine :))

    RăspundețiȘtergere
  7. wow norocoasaoooo vreau si eu ..

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar sunt curioasa de cum te vei intelege cu acest kit. deocamdata am auzit numai pareri negative :)) dar poate imi schimbi parerea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hmm, sa te vedem cu unghiile geluite :*

    RăspundețiȘtergere
  10. frumos <3 abea ashtept sa vad ce parere ai dupa ce il foloseshti <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am avut gel pe unghii 4 ani de zile si dupa parerea mea lampa mi se pare foarte mica :). Ma gandesc totusi ca 10 secunde nu sunt suficiente pentru a intari gelul. Sa ne arati manichiuri noi, sunt curioasa sa vad cum ies si cat rezista :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Să te bucuri de toate! ♥
    Abia aştept să ne spui ce impresie ţi-a lăsat ♥

    RăspundețiȘtergere

Can't wait to read your lovely comments!