14 iunie 2013

Digital Divas 2013

Zilele trecute am avut onoarea de a fi invitata la acest eveniment in calitate de blogger ambasador si sunt foarte entuziasmata!
Dupa o editie pilot realizata in 2012, Digital Divas, cel mai mare eveniment dedicat femeilor active in social media, revine cu un concept avansat. Evenimentul se va desfasura pe 21 iunie 2013, in cadrul Club Biavati si va cuprinde patru sesiuni de conferinte inedite si o gala de premiere a blogurilor de fashion / beauty.
Evenimentul se va bucura de prezenta celebritatilor si a persoanelor active in social media, care vor prezenta tendintele in comunicarea on-line, oportunitatile de dezvoltare a unei cariere in social media si vor oferi participantilor o sursa reala de inspiratie.
Invitatul international al evenimentului este Yvan Rodic, cunoscut blogger si fotograf al blogului FaceHunter (lansat in Februarie, 2006). Yvan Rodic este intr-o permanenta misiune de a descoperi cele mai noi tendinte globale si evenimente de moda actuale. Considerat de multe persoane unul dintre cei mai influenti bloggeri de fashion, blogul sau, dar si Visual Diary, ajung la aproximativ 1 milion de vizualizari pe luna.

Printre vorbitorii locali prezenti se numara specialisti cu experienta in on-line si social media, cunoscuti bloggeri de fashion, dar si celebritati care vor dezvalui secretele si strategiile care le-au adus succes in comunicarea on-line: 
Oana Pellea (Actrita), 
Andreea Esca (Director Editorial - The One), 
Raluca Kisescu (Marketing Manager- AVON), 
Cornel Ilie (Muzician - Trupa Vunk), 
Ovidiu Buta (Director de Moda GQ

& fondator Fashionandbeauty.ro), 
Mirela Bucovicean (Owner - Molecule-F.), 
Monica Jitariuc (Managing Director – The Practice Romania), 
Cristian Lupsa (Editor – Decat o revista), 
Vicki Nicola (Fashion Blogger – Vickipedia), 
Alina Tanasa (Fashion Blogger – Absolutely Fabulous)
Diana Enciu (Fashion Blogger – Absolutely Fabulous).

In cadrul Galei de premiere Digital Divas Awards, care va avea loc la finalul zilei de 21 iunie, vor fi premiate 10 categorii (Best Fashion Blog, Best newcomer Beauty Blog, Best Women websites, etc). Jurizarea nominalizatilor se va desfasura in perioada 7-17 iunie, fiind realizata de catre un juriu format din specialisti in domeniu. Categoria “People’s Choice Awards”, nu va fi apreciata de un juriu anume, ci se vor lua in considerare voturile pe care publicul le acorda tuturor nominalizatilor la aceasta categorie.
See you there!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Can't wait to read your lovely comments!